L’Agrupació Barça Jugadors visita el Barça B

L’Agrupació Barça Jugadors visita el Barça B

El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, ha presentat a la plantilla i l''staff' tècnic del Barça B els projectes que porta a terme l’Agrupació Tots els jugadors del filial han rebut el carnet de membres de l’Agrupació Barça Jugadors

L’Agrupació Barça Jugadors ha visitat aquest dijous la plantilla i els tècnics del filial blaugrana amb l’objectiu d’explicar-los els projectes que porten a terme, així com donar-los el carnet de membre de l’Agrupació Barça Jugadors. A l’acte hi han assistit el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, el membre de la Junta Directiva Joan Vilà i l’exjugador Paco Rodri.

Eusebio, membre de la Junta Directiva

D’altra banda, l’entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, també és membre de la Junta Directiva de l’Agrupació Barça Jugadors i ha participat en algunes xerrades i col·loquis de l’Agrupació. Eusebio ha emplaçat els seus jugadors a seguir col·laborant amb l’Agrupació Barça Jugadors i a visitar-los al seu local si en tenen l’ocasió.

Agraïments per a la plantilla

El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, ha volgut agrair a la plantilla i l'‘staff’ tècnic del filial la seva aportació de cada temporada a l’Agrupació, que serveix per ajudar molts exjugadors blaugrana que passen per situacions difícils, a més dels projectes socials i de formació que proposa l’associació. A més, Alfonseda ha demanat a la plantilla que segueixin formant-se: “Us convido a no deixar d’estudiar; tingueu en compte que després del futbol és important que tingueu una part de cultura”. En acabar, els jugadors del Barça B han rebut el carnet de membres de l’Agrupació Barça Jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut