Jordi Torras: “Ho he donat tot per aquest club”

Jordi Torras: “Ho he donat tot per aquest club”

“Estic agraït per aquests anys, per fer-me un gran jugador i millor persona”, ha dit el capità del Barça Alusport el dia del seu comiat

Jordi Torras s’ha acomiadat del FC Barcelona Alusport en una roda de premsa al Palau Blaugrana en què ha estat acompanyat pel directiu de la secció, Javier Bordas, els seus companys d’equip i els membres del cos tècnic. El capità blaugrana ha repassat les temporades en què ha estat al Club i ha destacat el gran creixement de la secció que l’ha alçat fins al capdamunt del futbol sala estatal i mundial. “Estic molt content pels quatre anys que he estat aquí. El meu rendiment ha estat exemplar, no només a la pista sinó fora”.

Durant aquestes temporades el que ha estat capità del Barça Alusport n’ha viscut de tots colors, però només es queda amb els moments bons. Moments que l’han fet reviure la final de la Copa d’Espanya a Segòvia, que els va servir “per creure que es podia”. “Va ser un punt d’inflexió important”, ha assegurat. Però si s’hagués de quedar amb un seria la UEFA Futsal Cup que van guanyar a Lleida: “Va ser un dia màgic per a la secció i el barcelonisme”. “L’important és que aquest club segueixi creixent, hi sigui jo o no”

Ha estat una compareixença en què Jordi Torras ha reconegut que li hauria agradat retirar-se com a blaugrana però “no ha pogut ser”. I accepta la decisió presa per la secretaria tècnica. “L’important és que aquest club segueixi creixent, hi sigui jo o no”. “Ho he donat tot per aquest club. Estic agraït per aquests anys, per fer-me un gran jugador i millor persona”, ha afegit.

El que té clar és que vol continuar jugant a futbol sala. “És complicat seguir jugant a Espanya i hauré de buscar-me la vida a fora”. En tot cas, ha valorat l’oferta de Javier Bordas, que li ha deixat les portes obertes del Club un cop pengi les botes: “En un futur m’agradaria estar lligat a la secció”.

Sota l’atenta mirada de tots els seus companys, Torras ha donat les gràcies a totes les persones que han format part aquests anys d’aquest projecte que ha permès que el futbol sala blaugrana se situés al número u. Des dels directius fins als Dracs, passant pels treballadors, la premsa, el cos tècnic i els jugadors. I espera que l’equip continuï “mantenint el nivell de grup”, la fórmula de l’èxit d’aquest Barça Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut