Local

L’Aleví A fa doblet al Torneig Fundación El Larguero de Lima

Els nois de Marc Serra han guanyat les edicions nacional i internacional en només tres dies després de superar l’Alianza Lima

Després de guanyar l’edició nacional del XXI Torneig Fundación El Larguero, l’Aleví A del Barça també s’ha proclamat campió de l’edició internacional. L’equip de Marc Serra s’ha imposat a l’Alianza Lima en la final per 3 a 0 després de superar el Reial Madrid en la semifinal a la pròrroga (2-1).

L’Aleví A va fer una primera fase impecable. Els blaugranes es van enfrontar als quatre equips locals. En les dues primeres jornades va repetir resultat: va saldar per 0-4 els partits contra l’Universitario i l’Sporting Cristal. En el tercer partit el marcador va ser de 0-2 favorable als culers en el duel contra l’Alianza Lima, mentre que en l’últim es va donar el resultat més ajustat: 0-1 contra l’equip de la Federació Peruana. Així doncs, es va tancar la primera fase amb 11 gols a favor i cap en contra.

Una vegada superada la primera fase, a la semifinal s’ha repetit l’enfrontament que havia decidit el torneig nacional. El Clàssic entre Reial Madrid i Barça decidiria el passi a la final del torneig internacional. Els blancs s’han avançat amb un gol de Paulo, però abans del descans Robert ha igualat el marcador. Amb l’1-1 s’ha arribat al final del temps reglamentari, i una diana de Pablo Moreno ha acabat decidint el triomf a la pròrroga.

A la final, l’Aleví A blaugrana s’ha imposat sense cap dificultat a un dels equips locals, l’Alianza Lima, per un resultat de 3-0. D’aquesta manera, els blaugranes han guanyat les dues edicions del Torneig Fundación El Larguero en només tres dies.