Hèrcules-Barça B: Volen igualar la millor classificació històrica

Hèrcules-Barça B: Volen igualar la millor classificació històrica

El conjunt d’Eusebio Sacristán buscarà acabar la temporada amb una victòria contra l’Hèrcules i quedar en tercera posició Aquest serà l’últim partit per a alguns jugadors del filial amb la samarreta blaugrana

El filial blaugrana juga aquest dissabte (18.30 hores, LaLigaTV.es) davant l’Hèrcules l’última jornada de la Lliga Adelante en un duel que pot servir als d’Eusebio per igualar la millor classificació històrica del filial a Segona Divisió.

Bons records del Rico Pérez

Tot i que l’Hèrcules ja és equip de Segona B en descendir matemàticament la jornada passada, segur que no posarà les coses fàcils als homes d’Eusebio. Tot i així, l’estadi José Rico Pérez porta bons records al filial blaugrana, ja que la temporada passada s'hi va imposar (0-3) amb gols de Luis Alberto, Lombán i Espinosa. A més, es dóna la circumstància que en els dos partits al Miniestadi, tant la temporada passada com aquesta, el Barça B s’ha acabat imposant, aquesta temporada golejant (5-0).

Equip amb més victòries

A més de la possibilitat d’aconseguir igualar la millor classificació històrica del filial, el Barça B té a les seves mans ser l’equip amb més victòries de tota la categoria, ja que està empatat amb l’Eibar i el Deportivo, amb 19 victòries. A més, també és el segon equip més golejador amb 58 gols, només superat per l’Sporting, amb 60.

Convocatòria de 19 jugadors

Ahir es va fer pública la llista de 19 jugadors convocats per Eusebio Sacristán per al partit davant l’Hèrcules, en què hi són tots els disponibles a excepció de Lucas, amb amigdalitis, Dongou, per sanció, i Campins i Pol Calvet, lesionats de llarga durada. Bañuz i Edgar Ié, per la seva banda, ja tenen l’alta mèdica.

Aquesta última jornada, a més, es convertirà en l’últim partit per a alguns dels jugadors d’Eusebio. Carles Planas i Bañuz acaben contracte amb el Club i no seguiran, mentre que Espinosa té una oferta de renovació per a dues temporades que encara no ha acceptat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut