Reial Societat - Juvenil A: A semis amb emoció (1-1)

Un gol d'Enguene a la primera part de la pròrroga classifica els nois de Jordi Vinyals per a la penúltima ronda de la Copa del Rei

El Juvenil A s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei Juvenil després d'aconseguir un empat a 1 a Zubieta contra la Reial Societat. El partit ha anat a la pròrroga després d'acabar els 90 minuts reglamentaris amb empat a 0. Al final de la primera part de la pròrroga Enguene ha avançat els blaugranes, però a la represa el conjunt basc ha empatat el partit amb un gol d'Arrieta. La Reial ho ha intentat però no ha estat capaç de capgirar el matx i els blaugranes han certificat el pas a semifinals.

Igualtat durant 90 minuts

La primera part ha començat amb una Reial Societat que ha sortit disposada a lluitar pel partit, però a poc a poc s'han anat igualant el joc i les ocasions. Després dels primers minuts de domini basc, Kaptoum, en dues ocasions, ha pogut avançar els blaugranes, però primer el porter Otaño i després Xabi Prieto han evitat el gol. Després dels dos avisos del jugador camerunès el partit ha abaixat el ritme i s'ha arribat al descans amb l'empat al marcador.

El segon temps s'ha iniciat amb la mateixa igualtat que havia acabat el primer i, malgrat els canvis, cap dels dos conjunts ha estat capaç d'imposar el ritme que volien per fer mal a l'equip contrari. Després dels segons 45 minuts el marcador tampoc s'ha mogut. El partit ha acabat igual que al Miniestadi a l'anada: amb un 0 a 0 i a la pròrroga.

Gol clau d'Enguene, i a patir

La Reial Societat ha avisat primer amb un llançament de Guridi que ha anat a parar al travesser de la porteria defensada per Ondoa, però ha estat el Juvenil A l'equip que s'ha avançat en el marcador. Enguene, al minut 101, ha situat el 0 a 1 favorable al Barça. El marcador ja no s'ha mogut més fins al descans.

Els locals, que necessitaven dos gols, han sortit a totes i al 110 el davanter 'Txuri-urdin' Arrieta ha aconseguit el gol de l'empat, que ha complicat les coses als homes de Jordi Vinyals. Malgrat els intents de la Reial Societat, el marcador ja no s'ha mogut i el FC Barcelona s'ha classificat per a la semifinal de la Copa del Rei Juvenil.