Cara i creu en el futbol formatiu del cap de setmana

Cara i creu en el futbol formatiu del cap de setmana

A les noies del Juvenil-Cadet se’ls hi va escapar el campionat de Catalunya als penals davant del Sant Gabriel El Femení Infantil-Aleví es va classificar per a la final del torneig després d’un final de partit increïble contra l’Espanyol

FEMENÍ JUVENIL-CADET

La sort no va acompanyar a les noies blaugrana, que van perdre als penals contra el San Gabriel després d’acabar 0-0 la final de la Copa Catalunya. La portera del Sant Gabriel va ser la gran protagonista del matx. El Femení Juvenil-Cadet del Barça va portar el pes del partit i va disposar de més de mitja dotzena d’ocasions clares que no va poder concretar.

A les semifinals, el conjunt dirigit per Zoe García s’havia desfet de l’Espanyol per 2-0 amb gols de Laia Muñoz i Laia Castillo.

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ

L’equip es va classificar de manera increïble per a la final de la Copa Catalunya. Disputava la tornada de les semis al camp de l’Espanyol després del 3-1 de l’anada. Les blanc-i-blaves es van avançar, però Ainoa Marín va empatar. A la segona meitat, l’Espanyol va igualar l’eliminatòria amb dos gols més, l’últim a trenta segons per a la conclusió. Semblava que tot es decidiria als penals, quan a l’última jugada Ainoa Marín va firmar el 3-2 definitiu i classificava el Barça per a la final, on es trobarà amb el Mercantil.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut