Víctor Sada: “No hi haurà relaxament”

Víctor Sada: “No hi haurà relaxament”

El base blaugrana espera un Palau ple que els ajudi a tancar aquest dimarts per la via ràpida les semifinals contra el València Basket “Aquest any anem molt bé de lesions i l’equip està molt bé físicament”, reconeix Sada

El Barça de bàsquet es pot classificar aquest dimarts per a la final de la Lliga Endesa si guanya en el tercer partit de la sèrie de semifinals al València Bàsket. Després dels dos primers partits a la Fonteta, en què els homes de Xavi Pascual es van imposar, l’eliminatòria es trasllada al Palau Blaugrana. Víctor Sada ha analitzat aquest tercer partit, el primer ‘match-ball’ dels blaugranes per classificar-se per a la final. “No hi haurà relaxament perquè el València sempre va al límit i juga al màxim”.

Concentrats únicament en aquest partit de dimarts, el base blaugrana espera que el Palau s’ompli. “Esperem que hi hagi bon ambient i que el Palau estigui ple”. I és que ha recordat que el València Basket arribarà a Barcelona amb l’objectiu de no regalar res. “Físicament han tingut baixes importants i això fa que hagin canviat el seu joc. Però a vegades aquest canvi de joc els fa més perillosos, i més dèbils en altres situacions. I això ho hem d’aprofitar”.

També ha analitzat els dos partits a València guanyats, segons Sada, gràcies a “l’ambició” de l’equip. Davant els periodistes ha reconegut que van ser més solvents en el primer partit que en el segon però ha recordat que “guanya l’equip que en aquest moment té l’ambició de guanyar”.

I sobre l’equip ha destacat que “aquest any anem molt bé de lesions i l’equip està molt bé físicament. Cada partit destaca algun jugador en qualsevol faceta del joc”.

Oleson també ha atès els mitjans de comunicació, en què ha destacat la importància de guanyar el València Basket per la via ràpida. “Tindrem més descans”. Com en el cas de Víctor Sada, Oleson també ha explicat que “l’entrenador porta dos dies insistint que no pot haver-hi relaxació. Ells no tenen pressió, sinó que la tenim nosaltres”. Dorsey, per la seva banda, també creu que “la clau és no pensar que està fet. Ells sortiran a donar-ho tot perquè estan a punt de quedar eliminats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut