Nachbar, Huertas i Lampe fan autocrítica després de la derrota contra el València

Nachbar, Huertas i Lampe fan autocrítica després de la derrota contra el València

L’eslovè té clar que “cal saber sentenciar quan es pot” El brasiler pensa que el Barça “està millor físicament” El polonès recorda que el bàsquet “és un esport de 40 minuts i has d’estar concentrat sempre”

24 hores després de la derrota en el tercer partit de les semifinals de la Lliga Endesa, el vestidor del FC Barcelona ha fet autocrítica. Tres han estat els jugadors que han passat per zona mixta. Bostjan Nachbar, Marcelo Huertas i Maciej Lampe no han tingut problemes en reconèixer que ahir l’equip no va estar bé a la represa, després d’haver jugat un notable primer temps.

A continuació reproduïm el més destacat de les compareixences d’aquests tres jugadors:

Bostjan Nachbar

“Estem tots decebuts. Vam tenir un bon inici però vam deixar el València –que ja sabíem que era un equip perillós-, tornar a entrar en el partit. L’entrenador estava empipat com tots nosaltres, és normal.”

“La mentalitat és una de les coses que hem de canviar. Crec que després de jugar una bona primera meitat ens vam relaxar massa ràpid i com ja he comentat abans, ells son un equip molt perillós que mai els pots donar per morts. Hem de saber sentenciar en els moments que toca fer-ho i no donar opcions. Aquest dijous hem de mostrar la mateixa passió, agressivitat i energia que vam demostrar a l’inici d’aquest darrer partit però mantenint-ho durant 40 minuts.”

“No crec que perdéssim el partit al segon quart per jugar massa alegre. Crec, això sí, que els vam donar motius per creure que a la segona part ho podrien fer millor. Crec que tothom ha entès el que va succeir.”

“Depèn de com t’ho miris tots els partits tenen un component de pressió per a un mateix. En el primer ja la teníem, en el segon també… tenim l’obligació de guanyar per nosaltres mateixos. Serà un partit complicat perquè València ja sap quina és la sensació de guanyar aquí, tenen bon ‘feeling’. Ells van jugar amb molta energia i crec que més ràpid que nosaltres, especialment quan van prendre avantatge.”

Marcelo Huertas

“El València va demostrar que ens poden guanyar malgrat que a la primera part feien cara de cansats. El que va passar és un avís molt important per a nosaltres perquè no podem pensar ni els hi falta un, dos o tres jugadors importants.”

“Cal saber jugar bé malgrat no tenir encert o passar per males ratxes. Si fem les coses bé, tot tornarà a la normalitat. Hem de tenir present que estem potser un pel millor físicament que ells. I si sabem pressionar bé i controlar el ritme del partit tindrem un avantatge important.”

Maciej Lampe

“Vam jugar una mica massa alegres, mentre que ells ho van fer sense pressió i molt units i això ens va fer mal. Ara cal ajuntar-nos i corregir errors per fer un bon partit i ser a la final.”

“Ens vam relaxar una mica. Potser vam jugar una mica alegre. No crec que ni ells pensessin que remuntarien, però això és un joc de 40 minuts en el que no val el relaxament. És un cop que ens ha de servir per despertar i fer un bon partit dijous.”

“No ens podem relaxar i pensar que ja som a la final perquè no hi som encara.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut