Les esmaixades de Dorsey contra el València

Les esmaixades de Dorsey contra el València

El pivot americà va aconseguir la seva millor dada anotadora (20 punts) en el tercer partit de la sèrie contra València Basket En els cinc partits de play-off, entre la sèrie amb Laboral Kutxa i València Basket, Dorsey suma un total de 16 esmaixades

Joey Dorsey està sent un dels grans protagonistes dels play-off del Barça de bàsquet. El pivot s’està confirmant com un jugador efectiu i espectacular al mateix temps. En l’últim partit, el tercer de la sèrie de semifinals contra el València Basket –que el Barça va perdre-, Dorsey va signar la seva millor marca anotadora com a jugador blaugrana amb 20 punts. A més, l’americà va sumar un total de sis esmaixades en un dels partits més espectaculars amb la samarreta del Barça. Tot això ho va amanir amb dos tirs lliures de forma consecutiva, situació del joc que el de Baltimore treballa cada dia per millorar.

En el millor moment possible

Aquest bon moment de forma de Joey Dorsey arriba en la millor època possible per al Barça. El ‘6’ blaugrana se suma al gran nivell a la pintura d’Ante Tomic durant tot el curs i creen un doblet temible que es complementa a la perfecció. L’elegància del croat combina amb la contundència i espectacularitat del nord-americà. I és que en els cinc partits que ha jugat fins al moment el Barça en els play-off, Dorsey suma un total de 16 esmaixades.

Les mitjanes absolutes en els partits de les sèries amb el Laboral Kutxa i el València Basket són de més de tres esmaixades, nou punts per partit, 6,8 rebots, un 77% d’encert de cara a cistella i 11,8 de valoració. Sens dubte són els millors registres de la temporada de Dorsey, que ha anat de menys a més durant el curs.

Influència en el joc

Les esmaixades deixen imatges espectaculars i atractives de cara al públic, però el joc de Joey Dorsey va molt més enllà. El bon moment de forma del ‘6’ blaugrana també es veu reflectit a la pista a nivell conjunt. Amb el nord-americà al parquet, el Barça té un +/- de 7,2 punts. És a dir, la influència de Dorsey un cop marxa a la banqueta després de jugar, sempre és positiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut