Marc Carmona, protagonista del vídeo promocional de la Fundació El Maresme

Marc Carmona, protagonista del vídeo promocional de la Fundació El Maresme

El tècnic culer grava una flaixmob per donar a conèixer la jornada solidària durant les Festes de les Santes de Mataró

Marc Carmona va gravar un espot promocional amb membres de la Fundació El Maresme per donar a conèixer la jornada solidària que es farà durant les festes de les Santes de Mataró i protagonitzada per persones amb discapacitat intel·lectual. A ritme de la música del grup La Pegatina, el tècnic culer i quatre membres de la Fundació van gravar part de la coreografia de la cançó ‘Jo sóc com tu’ en un ball pensat per ells al Palau Blaugrana.

La gravació de la flaixmob

L’any passat gent coneguda com Ricky Rubio, jugador dels Minnesota Timberwolves i exjugador del Barça de bàsquet, actors dels programes de Televisió de Catalunya ‘Crackòvia’ i ‘Polònia’ i el periodista Ricard Torquemada de Catalunya Ràdio van participar en la flaixmob amb la cançó que va interpretar el grup D’Callaos.

Qui són la Fundació El Maresme

La Fundació El Maresme és una entitat que treballa per a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme, amb l’objectiu de generar oportunitats que n'afavoreixin l'autonomia i la qualitat de vida. L’any 2013 un total de 2.252 persones van ser ateses en els diferents centres i serveis per a infants i adults que ofereix la Fundació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut