Cloenda de final de temporada dels equips de futbol formatiu i del futbol femení

Cloenda de final de temporada dels equips de futbol formatiu i del futbol femení

La festa de fi de curs del planter s’ha celebrat aquest dijous als jardins de la Masia i ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu

Aquest vespre s’ha celebrat la cloenda de la temporada 2013/14 del futbol formatiu i femení del FC Barcelona. La festa ha tingut lloc als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’ amb la presència d’uns 400 nens i nenes.

El Club ha organitzat un berenar de cloenda al qual han assistit el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el directiu responsable del futbol formatiu Ramon Cierco i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. Juntament amb tècnics, delegats, jugadors i jugadores dels equips, han gaudit d’una tarda plegats que ha posat el punt final a un curs ple d’èxits.

Felicitacions per la feina ben feta

El president Bartomeu ha elogiat la temporada dels equips, així com els triomfs aconseguits pel Juvenil A i les noies del femení. “Felicitats per la feina feta. Ho heu fet de la millor manera possible, i a més hem tingut una temporada rodona amb uns grans resultats. Gaudiu de les vacances”. “Ser del Barça és quelcom que sempre es porta al cor”, ha comentat als joves futbolistes. I els ha tranquil·litzat davant la sanció de la FIFA. “Són temps difícils per la sanció de la FIFA però hem d’estar tranquils perquè seguim treballant perquè pugueu jugar. El model del Club de la Masia amb vosaltres està assegurat”. Per acabar, el president ha volgut agrair la feina feta durant aquests anys a Guillermo Amor i a Albert Puig al capdavant del futbol formatiu.

Per la seva banda, Ramon Cierco, directiu responsable del futbol formatiu, també ha volgut felicitar-los i agrair-los l'esforç i la il·lusió d'aquesta temporada. I ha comentat: “Cada temporada passa per moments més fàcils o més difícils, però aquesta els hem sabut passar. Us vull felicitar perquè tot i així aquesta ha estat la millor temporada del futbol base”.

Finalment, el director tècnic del futbol formatiu, Guillermo Amor, s’ha dirigit als més de 400 nens per agrair-los la feina ben feta al llarg d’aquest any: “Ha estat una temporada d’èxit que no hauria estat possible sense la gent que formeu aquest gran equip”. Amor, que posa punt final a la seva etapa dins l’organigrama del futbol formatiu, n’ha fet balanç. “Durant aquests quatre anys he tingut l’oportunitat de fer allò que més m’agrada al club que més estimo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut