Tomic i Papanikolaou saben quin és el camí per tornar a guanyar a La Fonteta

Tomic i Papanikolaou saben quin és el camí per tornar a guanyar a La Fonteta

Caràcter, lluita i energia són algunes de les paraules més repetides pel vestidor L’equip ha viatjat aquest matí a les 9.30 hores en autocar El matx es juga aquest diumenge a les 19.15 hores (TVE)

El vestidor blaugrana té clar que el passat és passat i que ara només resta una oportunitat. Ante Tomic i Kostas Papanikolaou així ho han expressat a l’hotel de concentració minuts abans de marxar a entrenar-se a La Fonteta. El pivot croat té bon ‘feeling’ de cara al partit de demà i el grec reconeix que el que sigui capaç de treure una petita espurna d’energia quan ja no quedin forces serà el que s’endugui el matx.

A continuació us oferim el més destacat de l’atenció als mitjans d’aquests dos jugadors:

Ante Tomic:

“Sempre que hi ha un cinquè partit d’una eliminatòria és com si fos una final. Només pensem en com guanyar-lo”.

“No crec que sigui manca de caràcter el que ens ha passat en aquests dos darrers partits, però sí que és cert que no hem estat bé. No vam tenir concentració, ni sort, ni res, però per fortuna tenim una altra oportunitat, hem guanyat dos partits aquí a València i sabem quin és el camí per tornar-ho a fer. Tinc un bon ‘feeling’ i crec que guanyarem.”

“Els mals percentatges són deguts a manca de concentració; podem parlar també de certa pressió perquè amb dos partits a casa calia tancar la sèrie i no ho vam fer. Ha estat una miqueta de tot, però com ja he comentat abans hi haurà una nova opció i cal donar-ho tot.”

“No crec que el factor pista sigui clau. S’ha demostrat en els primers dos partits i després a Barcelona que no ha estat així. En aquestes semifinals s’ha demostrat que no significa gaire. Cal guanyar demà i demostrar que som capaços de vèncer tres partits seguits fora de casa.”

“Caldrà jugar com en els dos primers partits. Jugar dur, si és possible arribar al darrer minut empatat o amb avantatge. En els darrers minuts ells poden sentir la pressió. Nosaltres també en tenim. Serà un partit especial. Sigui o no partit de play-off, sempre, entre aquests dos equips, hi ha partits durs, igualats i especials.”

Papanikolaou

“Tenim un nou partit per jugar. Tot el que va passar ja forma part del passat. De res serveix el que ha passat en els anteriors partits. Ara, qui guanya és a la final; qui no, marxa cap a casa. Poc més hi puc afegir. Una batalla, un triomf per ser a la final.”

“Cal mantenir el cap amunt i deixar de pensar en el que ens ha passat en els dos partits anteriors. Ara toca lluitar des del primer fins al darrer minut de partit i fer tot el que sigui a les nostres mans per endur-nos el matx. Això és l’únic que importa ara mateix. Tothom ha entès que aquest matx no té res a veure amb els anteriors i estem preparats.”

“Des d’ahir a l’hora de l’entrenament estem centrats en aquest partit. Si preguntessis un a un als companys abans de jugar aquesta eliminatòria si firmarien arribar al cinquè partit amb opcions, crec que no ho haurien dubtat. Ells són un bon equip; nosaltres, també, i és per això que hem arribat al cinquè partit. Creiem que som el millor equip, però ho hem de demostrar a la pista.”

“En aquest tipus de partits sempre esperes un partit ajustat. Però la clau la tindrà el que demostri més caràcter, el que sigui més dur, el que lluiti per les pilotes perdudes, el que doni aquella petita espurna d’energia quan més se’l necessiti; aquestes coses són el que pot marcar el triomf de l’un o de l’altre.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut