Ignacio Mestre, nou director gerent del FC Barcelona, i canvis a la Junta Directiva

Ignacio Mestre, nou director gerent del FC Barcelona, i canvis a la Junta Directiva

El soci 74.610 del Club ocuparà aquest càrrec de nova creació Per la seva banda, la Junta ha acceptat la dimissió d'Eduard Coll i ha informat que Pilar Guinovart és la nova directiva en cap de la comissió social

El FC Barcelona ha comunicat la incorporació a la seva estructura executiva d’Ignacio Mestre Juncosa (Barcelona, 1964) com a director gerent del FC Barcelona, càrrec de nova creació.

Ignacio Mestre és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona, màster per l’Illinois Institute of Technology i programa de direcció general per l’IESE Business de Barcelona. Des de l’octubre del 2010 ha estat director general de Dogi International, empresa fabricant de teixits elàstics. Prèviament havia treballat a la multinacional americana Graphic Packaging.

És el soci 74.610 del FC Barcelona.

Moviments a la Junta Directiva

A la reunió ordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona celebrada aquest dilluns també s'han registrat diverses novetats. D’una banda, s’ha estrenat el nou directiu de l’Àrea Social i responsable de penyes, Pau Vilanova, i de l’altra, s’han produït dos moviments a la junta.

El directiu responsable de la secció d’handbol i vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, Eduard Coll, ha presentat la seva dimissió irrevocable. Els motius els donarà a conèixer el mateix Coll dimarts mitjançant una nota pública.

Pilar Guinovart, fins ara directiva de l’Àrea Social, responsable de l’OAE, dels desplaçaments i de les seccions amateurs, deixa el seu lloc a la junta però continua al Club com a directiva en cap de la Comissió Social, càrrec que abans ocupava Pau Vilanova. Guinovart ha deixat les seves funcions a la directiva per raons personals, segons ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. “Agraïm a la Pilar Guinovart la gran tasca que ha realitzat com a directiva, però es manté com a responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) i el club es continuarà beneficiant de la seva gran feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut