Navarro: “Guanyarà qui tingui millor cap”

Navarro: “Guanyarà qui tingui millor cap”

El capità considera que l’equip “ha d’oblidar el que va passar a la Final Four de l’Eurolliga” “Haurem de lluitar per intentar aconseguir alguna victòria a la seva pista”, ha dit el tècnic en la presentació de la final de la Lliga Endesa

“La ment i les ganes de guanyar ens han de dur on no arriben les cames”, ha sentenciat l’entrenador Xavi Pascual en la presentació de la final de la Lliga Endesa, celebrada aquest dimarts al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid.

El tècnic ha comentat que el seu equip té “molta experiència” i ara es presenta “una nova oportunitat”. “Volem guanyar aquest nou repte”, ha ressaltat Pascual, tot considerant que “haurem de lluitar per intentar aconseguir alguna victòria a la seva pista”.

Pascual: “El present ens exigeix molt però és bonic per a les audiències i els espectadors"

El primer partit de la final és aquest dijous (21.30 hores, Teledeporte i Esport3) i, segons Pascual, cal pensar en el present i no en els anteriors resultats: “El present ens exigeix molt però és bonic per a les audiències i els espectadors, però és difícil”.

El tècnic blaugrana ha destacat que l’equip arriba a la vuitena final de Lliga consecutiva “després de superar dues rondes de play-off molt complicades”, però ha recordat que “tota la part bona i dolenta del passat queda enrere”. “Sempre es pot pensar en allò que es vulgui i l’únic que importa és el present immediat”, ha comentat finalment.

Navarro: “Volem allargar la ratxa de partits guanyats fora de casa”

Juan Carlos Navarro també ha estat un dels protagonistes de la presentació de la final de la Lliga Endesa. El capità ha valorat que la semifinal “ha estat bastant estranya” i que l’equip ara vol “allargar la ratxa de partits guanyats fora de casa”.

El de Sant Feliu de Llobregat ha comentat que veu als seus companys amb ganes de superar al Reial Madrid, “un equip clàssic, amb jugadors històrics” i que, segons el blaugrana, té l’etiqueta d’equip favorit. “No obstant, hem d’oblidar el que va passar a la Final Four de l’Eurolliga i intentar guanyar el primer partit”, ha afegit.

Navarro: "Els dos equips tenim molt talent i per això estem aquí"

“Els dos equips tenim molt talent i per això estem aquí. La gent té molta experiència i qui tingui millor el cap, guanyarà”, ha conclòs Navarro en una roda de premsa en què el Reial Madrid ha estat representat pel tècnic Pablo Laso i el jugador Felipe Reyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut