El Museu del FC Barcelona rep una visita molt especial

El Museu del FC Barcelona rep una visita molt especial

Uns 90 nens i nenes de l’Hospitalet han celebrat la cloenda de la seva Lliga d’hoquei herba al Museu

Un grup de nens i nenes de 12 a 16 anys va visitar ahir al Museu del FC Barcelona amb motiu de la celebració del final d’una Lliga escolar que s’ha disputat enguany entre sis districtes de l’Hospitalet de Llobregat i que ha estat promoguda per l’ajuntament riberenc i per la secció d’hoquei herba del FC Barcelona. Aquesta competició forma part d’un programa de col·laboració entre ambdues entitats per tal de potenciar la formació dels infants en aquest esport.

Els principals objectius d’aquesta Lliga responen a la voluntat de transmetre els valors propis de l’esport i del FC Barcelona i, al mateix temps, fomentar un ús favorable del temps lliure. Es per això que ha comptat amb el suport del regidor d’Esports de l’Hospitalet, Cristian Alcázar, i de la regidora de Benestar i Família, M. Dolors Fernández, que ha assistit a l’acte de cloenda juntament amb el delegat de la secció d’hoquei herba del FC Barcelona, Jordi Delás.

Força nivell entre els menuts

La d’aquest any ha estat una Lliga molt disputada, que finalment ha guanyat el districte La Florida. I és que, a més de ser una activitat de lleure per als nens i nenes, d’aquí poden sorgir jugadors i jugadores que nodreixin en un futur els equips d’hoquei herba del FC Barcelona. Per tant, es tracta una iniciativa social doblement favorable tant en l’àmbit educatiu com en l’esportiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut