Els rivals a la Super Globe, definits

Els rivals a la Super Globe, definits

El Barça s'enfrontarà a l'Esperance de Tunísia, l'Al-Saad de Qatar i el representant d'Oceania

Un cop finalitzades gairebé totes les competicions de l’handbol en l’àmbit mundial, el FC Barcelona va coneixent quins seran els seus rivals a la Super Globe, que tindrà lloc a Doha (Qatar) entre els dies 7 i 8 de setembre i fins al 13 i 14 del mateix mes. Alguns equips repeteixen i altres són nous en una competició en què els de Pascual cerquen revalidar el títol.

Els europeus

El FC Barcelona, en qualitat de campió de la Super Globe 2013, i l’SG Flensburg-Handewitt, com a campió de la VELUX EHF Champions League 2014, seran els representants europeus a Doha.

Els blaugranes viuen la seva segona participació a la història de la competició i els alemanys del Nord la disputaran per primera vegada.

Seguint l’estructura d’edicions anteriors, catalans i alemanys jugarien en grups diferents i, per tant, només es podrien trobar en semifinals o final, en cas de classificació.

Taubauté repeteix, i nou campió d’Àfrica

El Taubaté brasiler tornarà a Doha per disputar la Super Globe. A l’última edició van finalitzar en sisè lloc, i al grup van perdre davant el FC Barcelona per 18 a 32.

L’Esperance de Tunísia serà el representant africà, en superar per 21 a 20 l’Al-Ahly Haly d’Egipte a la Champions africana. L'Esperance substitueix, com a representant africà a la Super Globe 2014, els seus compatriotes de l’Etoile Sportive du Sahel, que la van jugar l’any passat.

Repeteix El Jaish i esperant Oceania

El Jaish de Qatar serà el representant d’Àsia. Els qatarians ja van demostrar el seu nivell a l’última edició de la Super Globe, ja que van finalitzar en tercer lloc per darrere del Barça i l’Hamburg. També l’Al-Saad de Qatar hi participarà, en qualitat d’amfitrió de la competició.

Només falta saber quin és l’equip d’Oceania que competirà a Doha i quina serà la Wild-Card que l’IHF atorgarà a un equip de Qatar per completar els vuit equips que jugaran la Super Globe 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut