Subhasta blaugrana a la Gala CineEurope

Subhasta blaugrana a la Gala CineEurope

Un nord-americà, un kuwaitià i un francès van pagar més de mil euros cadascun per una samarreta signada del Barça

El FC Barcelona va ser, en la nit d’aquest dijous, la gran atracció del sopar de gala de la convenció CineEurope que es va celebrar al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). L’esdeveniment va reunir 800 persones de la indústria del cinema europeu i nord-americà, i durant la gala es van lliurar els premis que atorga l’ONG Variety The Children’s Charity, que va escollir la Fundació del FC Barcelona com a guanyadora del guardó Variety Humanitarian Award del 2013 pel seu compromís social envers l’educació de la infància arreu del món. Un premi del qual el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, es va mostrar “molt orgullós” i que ha considerat “un èxit de tots els barcelonistes”.

Durant la gala també es va procedir a la subhasta de tres samarretes del Barça signades pels jugadors, que van superar el miler d’euros cadascuna. Els tres aficionats que van aconseguir endur-se les samarretes es van confessar uns grans admiradors del Barça, equip al qual segueixen des de la distància.

Fahad Abdullah, de l’Alrbeaa Cinema Company, és de Kuwait. Va pagar 1.500 euros per la samarreta i assegura: “Sóc un gran fan, és un plaer haver conegut l’equip directiu avui i un gran honor participar en aquesta cerimònia”. Respecte a quin és el seu jugador blaugrana favorit, no té dubtes: “Òbviament Messi, sempre Messi”.

El nord-americà Jim Zak treballa a l’empresa Rentrak i es va mostrar molt satisfet d’haver licitat per la samarreta i haver-ne pagat mil euros. “És una donació per una fantàstica organització benèfica com és Variety”. Preguntat sobre si és un gran fan del Barça, diu: “Qui no ho és? És un fantàstic equip i estic molt content per tenir la samarreta i la pilota signades”.

El tercer afortunat és Éric Marti, company de Zak a Rentrak, però de nacionalitat francesa, que va pagar mil euros molt a gust: “Tenir aquesta samarreta del Barça per a mi és un somni, perquè és el club que més m’agrada del món”, i destaca especialment “els bessons Xavi i Iniesta” com els seus jugadors favorits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut