El Femení A busca guanyar la seva quarta Copa de la Reina i el seu segon doblet consecutiu

El Femení A busca guanyar la seva quarta Copa de la Reina i el seu segon doblet consecutiu

Les noies de Xavi Llorens es veuran les cares amb l’Athletic Club aquest dissabte (20.45 hores) a qui ja han guanyat en els dos partits de Lliga En cas de proclamar-se campiones, seria la quarta Copa de la Reina per l’entitat i la segona consecutiva

Aquest dissabte el Femení A busca culminar aquesta temporada històrica amb un altre títol: la Copa de la Reina. Les noies de Xavi Llorens hauran de superar l’Athletic Club, contra qui no han coincidit mai a la final de Copa, però contra qui s’han disputat la Lliga les últimes temporades amb desenllaç feliç per les blaugranes.

Ceuta, l’escenari de la final

El Femení A blaugrana va fer l’última sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper dijous al vespre abans de marxar divendres al matí cap a Ceuta, l’escenari de la final de la Copa de la Reina. Un cop a Ceuta, les noies de Xavi Llorens van fer l’última sessió abans de la gran final i concentrar-se a l’hotel. L’expedició blaugrana la completarà el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, que vol estar prop de l’equip en una fita tan important, poder aconseguir el doblet somiat i que viurà el partit presencialment des de Ceuta.

L’Athletic Club, el rival

Després de guanyar la Lliga amb 10 punts d’avantatge sobre les basques, la Copa de la Reina és una competició diferent i que no entén d’estats de forma. De totes maneres, és la primera vegada que coincideixen aquest dos equips a la final de Copa, tot i que les blaugrana han guanyat dues Copes de la Reina en els últims tres anys. En els duels a la Lliga, les noies de Xavi Llorens s’han imposat tant a Lezama (1-2) com a la Ciutat Esportiva (1-0) on van donar un pas de gegant per acabar proclamant-se campiones de Lliga al camp de l’Atlètic de Madrid. Recentment, tots dos equips es van enfrontar al torneig amistós de Getxo, aquest cop però, les basques es van imposar a la final als penals.

El doblet, l’objectiu

Ara bé, tots dos equips es coneixen a la perfecció i el desenllaç final serà per detalls. L’Athletic Club vol trencar amb l’hegemonia blaugrana després de tres Lligues seguides i dues Copes de la Reina en tres temporades, la passada, aconseguint el doblet. Les blaugranes però, tindran la motivació extra d’aconseguir el doblet de Lliga i Copa per segon any consecutiu, que sumat als històrics quarts de final a la UEFA Women’s Champions League, seguirien fent història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut