Álvarez continuarà lligat al Barça fins al 2017

Álvarez continuarà lligat al Barça fins al 2017

El FC Barcelona i Pablo Álvarez han arribat a un acord per ampliar el contracte del davanter argentí per a dues temporades més, amb una més de prorrogable El vincle contractual que els unia acabava el 30 de juny del 2015

Pablo Álvarez, de 27 anys, defensarà la samarreta blaugrana fins a l’acabament de la temporada 2016/17, amb una més de prorrogable. El de San Juan (l'Argentina) acabava contracte el 30 de juny del 2015. Amb la seva renovació, el Barça s’assegura la continuïtat d’un dels grans referents ofensius de l’equip. “Estic molt content. És un honor poder continuar vinculat a aquest club tan gran. L’ampliació em genera una alegria enorme. Vull agrair la confiança que han dipositat en mi la Junta Directiva i el cos tècnic. Treballaré intensament per retornar-los aquesta confiança”, assegura el davanter blaugrana.
És un honor poder continuar vinculat a aquest club tan gran. L’ampliació em genera una alegria enorme
El ‘7’ del Barça es va incorporar a la disciplina blaugrana a l’estiu del 2011, procedent del Coinasa Liceo. El davanter argentí s’ha convertit en un dels puntals ofensius de l’equip i ha guanyat dues OK Lligues, una Lliga Europea, una Copa del Rei i tres Supercopes d’Espanya amb la samarreta del Barça. A més, aquesta última temporada ha estat Pitxitxi de l’OK Lliga, amb 56 gols. La seva gran capacitat golejadora serà clau per continuar aspirant a tots els títols en joc. “L’equip manté l’ambició i volem que la temporada vinent sigui igual o millor que aquesta, si és possible”, apuntava Álvarez en una entrevista recent als mitjans del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut