Xavi Pascual: “Hem d’arrencar bé en els pròxims partits”

Xavi Pascual: “Hem d’arrencar bé en els pròxims partits”

“El primer quart ha decidit una mica el partit, i quan hem lluitat per enganxar-nos al partit no ho hem aconseguit”, comenta el tècnic “El favorit continua sent el Reial Madrid, però serà molt difícil que un equip guanyi dos partits seguits”, diu Pascual

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al segon partit de la final, el qual s'ha emportat el Reial Madrid per 87-78, que els primers minuts han estat decisius: “El primer quart ha decidit una mica el partit, i quan hem lluitat per enganxar-nos al partit no ho hem aconseguit”, ha comentat el tècnic català, que ha afegit: “El Reial Madrid és un equip amb molta qualitat. Arrencar bé els pròxims partits serà clau”.

Pascual també ha afirmat: “Ells han estat globalment millors; nosaltres no hem estat bé als primers minuts i no hem estat bé defensivament. Ens ha faltat poc per tornar a entrar en el partit a falta de dos minuts per acabar”. I ha afegit: “Hem hagut de jugar a remolc”. “Marxem a Barcelona amb una victòria, que és bo. Ara el Palau ens ajudarà molt, jugarem amb molt desig d’aconseguir el triomf”, ha conclòs el tècnic català.

“El Palau no ens fallarà. No els vam correspondre contra el València, però ells sí amb nosaltres i esperem el Palau de les grans ocasions. Esperem fer un bon partit i jugar 40 minuts bé per poder guanyar el Madrid”, ha dit el tècnic, que finalment ha explicat: “El partit ha estat igualat, però el primer quart ens ha condicionat molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut