Jordi Torras jugarà les properes dues temporades a la Lliga italiana

Jordi Torras jugarà les properes dues temporades a la Lliga italiana

L’excapità blaugrana s’ha compromès per a dues temporades amb l’Asti italià Aquest divendres s’ha confirmat que l’excapità Jordi Torras jugarà les properes dues temporades amb el conjunt italià de l’Asti

L’excapità del Barça Alusport Jordi Torras jugarà les dues properes temporades a l’Asti italià. El de Sant Vicenç dels Horts defensarà la samarreta d’un dels equips emergents de la Serie A. Des de la seva creació l’any 2005, l’Asti ha aconseguit cinc ascensos consecutius i ha crescut fins a convertir-se en un dels referents de la seva Lliga. L’última mostra ha estat la consecució aquesta passada temporada de la Coppa Italia. A més, ha lluitat pel títol de Lliga. Ara, amb Jordi Torras, el club italià segueix amb la seva evolució competitiva.

Després de quatre temporades en les quals Torras ha estat un dels millors jugadors del Barça Alusport, el Club va decidir no renovar el seu contracte. En aquest període, el Club ha guanyat tres Lligues, quatre Copes del Rei, tres Copes d’Espanya, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut