Local

L’exposició permanent del Nou Espai Barça tancarà el 30 de juny

Una adaptació d’aquesta exposició es podrà veure al Museu del FC Barcelona a partir de la primera setmana del mes de juliol L’exposició ha rebut, fins al moment, la visita de 169.692 persones

L’exposició permanent del Nou Espai Barça instal·lada a l’espai annex a l’FCBotiga Megastore del Camp Nou tancarà les seves portes el proper dilluns 30 de juny. Els socis i les sòcies del FC Barcelona que encara no hagin visitat aquesta exposició ho poden fer divendres, dissabte i dilluns de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14.30h.

Des del 6 de març, data de la seva inauguració, fins aquest divendres 27 de juny aquesta exposició ha estat visitada per 169.692 persones. Davant l'interès que va despertar entre els socis i aficionats, el Club va decidir reobrir l’exposició permanent l’endemà del Referèndum, el 6 d’abril, fins al 30 de juny.

Aquesta exposició ha presentat el Nou Espai Barça, la proposta de construir el millor complex esportiu del món al centre d’una gran ciutat basant-se en la mateixa estructura de l’Estadi, el qual projecta cap al futur mitjançant un conjunt de transformacions que pretenen garantir l’excel•lència en la qualitat dels serveis del camp i que n’impulsen la vida més enllà del segle XXI.

Una adaptació d’aquesta exposició permanent del Nou Espai Barça es podrà veure al Museu del FC Barcelona a partir de la primera setmana del mes de juliol.

Més notícies aquí