Segon i tercer lloc al Campionat d’Espanya d’Atletisme de Divisió d’Honor

Segon i tercer lloc al Campionat d’Espanya d’Atletisme de Divisió d’Honor

Els nois igualen el subcampionat assolit a la categoria Divisió d'Honor que es va aconseguir l’any passat Les noies completen una gran actuació amb un merescut tercer lloc

Aquest dissabte es va disputar a Saragossa el Campionat d’Espanya d’Atletisme de Divisió d’Honor, en el qual l’equip masculí del FC Barcelona arribava amb serioses opcions de proclamar-se campió i superar la segona posició de l’any anterior. Els nois van donar el millor d’ells mateixos, però finalment no van aconseguir alçar el títol, i van repetir un més que merescut subcampionat.

La mala notícia del dia va ser el tall que es va fer Dídac Salas quan estava escalfant-se per a la prova de salt de perxa. El tall es va produir en trencar-se la perxa mentre preparava la prova. El Club espera que el tall que té Dídac, amb la mínima per a l’Europeu d’Atletisme que es disputa a Zuric, no li impedeixi participar en el campionat que es disputarà a la ciutat suïssa.

Per la seva banda, les noies van tenir una magnífica actuació que els va portar a acabar el Campionat en una bona tercera posició amb 115 punts. Es van quedar a tan sols dos punts d’igualar el subcampionat assolit l’any passat i que aquest any ha aconseguit el Platges de Castelló. Més lluny, a 22 punts, va quedar el València Terra i Mar, que es va proclamar campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut