Els 19 títols del futbol formatiu blaugrana

El futbol base del Barça ha sumat 15 títols de Lliga dels 17 possibles L’Infantil A, l’Aleví A, el Benjamí A i el Femení Infantil-Aleví es proclamaven campions de la Copa Catalunya

Aquesta temporada sempre serà recordada pels èxits al futbol formatiu blaugrana. El curs que ara acaba al futbol base del Barça s’ha tancat amb 15 títols de Lliga dels 17 possibles. Tan sols el Benjamí D i el Femení B no van poder emportar-se el campionat de Lliga. A més, l’Infantil A, l’Aleví A, el Benjamí A i el Femení Infantil-Aleví es proclamaven campions de la Copa Catalunya. La conseqüència de la feina ben feta des de la base de la formació permet sumar un total de 19 títols.

La Copa Catalunya segella l’any

Per acabar d’arrodonir un curs perfecte i ple de triomfs al formatiu blaugrana, l’Infantil A, l’Aleví A, el Benjamí A i el Femení Infantil-Aleví aixecaven la Copa Catalunya a les seves categories respectives.

Els més petits, el Benjamí A, aconseguien el títol de campió de Catalunya després de derrotar la UE Cornellà a la final per 6 a 1. Va ser una final marcada pel bon joc dels futbolistes de Sergi Milà. Per la seva banda, l’Aleví A es proclamava vencedor contra l’Espanyol a la final per 4 a 1. El conjunt dirigit per Marc Serra va aconseguir el pas a les semifinals derrotant el Girona (7-1), l’Espanyol (1-0) i el Tàrrega (11-0) a la fase prèvia. L’Infantil A alçava el títol de campió de la Copa Catalunya després de derrotar la UD Cornellà per 2 a 1 en un molt bon partit dels nois de Denis Silva. Les noies del Femení Infantil-Aleví, per la seva banda, s’emportaven la Copa Catalunya després de derrotar el Mercantil per 3 gols a 0 en un partit de clar domini culer.

El Juvenil B, el Cadet A i el Femení Juvenil-Cadet també van disputar la Copa, però no van poder endur-se el títol. La Copa Catalunya permet sumar, així, un total de 19 títols al futbol base del FC Barcelona la temporada 2013/2014.

Nou Lligues en futbol 7

Els més petits de la casa, el Prebenjamí i les noies de l’Infantil-Aleví, completaven una temporada de rècord finalitzant el curs de forma immillorable. Els següents joves jugadors de la Masia acumulen una llarga llista d’èxits en forma de títols. Els quatre alevins (A, B, C i D) van ser campions de les seves categories respectives i es van emportar la Lliga cap a casa. Per la seva banda, dels quatre benjamins blaugrana, tres van aconseguir el títol.

Sis títols en futbol 11

El futbol 11 no es va quedar enrere i els resultats van estar al mateix nivell. En la categoria Cadet, els dos equips van ser campions. D’altra banda, els infantils guanyaven les seves Lligues respectives i també van afegir dos títols més. El Femení Juvenil-Cadet no volia ser menys, i després d’una temporada estratosfèrica aconseguia una victòria agònica en l’últim partit de la temporada. Els més grans del formatiu, el Juvenil B, van fer una gran remuntada a la Lliga Nacional per acabar imposant-se al Lleida una jornada abans del final per un punt.