Els sis finalistes del cinquè Premi Barça Jugadors

Els sis finalistes del cinquè Premi Barça Jugadors

Bartra, Iniesta, Mascherano, Messi, Puyol i Xavi són els nominats del guardó de l’Agrupació Jugadors, un cop finalitzat el període de votacions populars a través del Facebook

Ja es coneixen els sis noms que podran optar al 5è Premi Barça Jugadors. Es tracta de Marc Bartra, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Leo Messi, Carles Puyol i Xavi Hernández. El guanyador final es decidirà d’aquí a unes setmanes, quan un jurat format per representants institucionals i de mitjans de comunicació decideixin, d’entre aquests sis finalistes, quin jugador és el mereixedor del guardó. Un premi convocat per l’Agrupació Barça Jugadors i patrocinat per Estrella Damm, que vol distingir el futbolista del primer equip amb més joc net de la temporada 2013/14.

Aquests sis finalistes han estat escollits un cop tancat el període de votacions populars, fetes entre el 19 de maig i el 19 de juny. A través del perfil del Facebook de l’Agrupació Barça Jugadors (www.facebook.com/FCBJugadors), els aficionats van poder votar tenint en compte la seva conducta dins i fora del terreny de joc, la relació amb la resta de companys, el tracte amb els rivals i l’estima de l’afició. Entre tots els participants de les votacions se sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar el primer equip en un desplaçament de Lliga o Copa del Rei la temporada 2014/15.

Els vencedors previs

Dels sis nominats, només Andrés Iniesta i Xavi Hernández saben què és guanyar aquest premi. De fet, el migcampista de Terrassa és el vigent campió i encapçala el palmarès del Premi del Joc Net de l’Agrupació Jugadors amb dues distincions (2011/12 i 2012/13). Iniesta va ser escollit en la segona edició del premi, la temporada 2010/11, i Bojan Krkic en la primera, la 2009/10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut