Local

Xavi analitza a les seleccions favorites

A més, ens explica quins equips poden donar-nos una sorpresa
Ja havia analitzat les seleccions del seu grup per a Barça Fans, però com Xavi és tan futbolero, li hem demanat que faci el mateix amb les favorites i les possibles revelacions. Tot un luxe.
 

Per a Xavi la gran favorita és Brasil per la seva condició de local i perquè en l'última final de la Copa Confederacions li van donar motius per a veure’ls com a tal. D’ Itàlia i Alemanya, dues seleccions que últimament s’han trobat en partits importants, els veu com a rivals molt forts i amb una base molt sòlida. D’ Argentina destaca, per descomptat, a Leo Messi i a l’atac que tenen amb Agüero, Di María, Higuaín, etc. També ens ha parlat de Portugal, de la qual destaca a la seva estrella Cristiano Ronaldo i que és un equip molt ben treballat. D’ Anglaterra subratlla que en aquesta ocasió els jugadors tenen més talent que en anys anteriors.

Finalment analitza a dues seleccions que poden ser revelacions: Bèlgica, amb una fornada de joves talents i Croàcia que té jugadors importants en clubs forts de tota Europa.

Disfruta de totes les entrevistes del Xavi!

Més notícies aquí