Fem un gol a la distròfia muscular de Duchenne

Fem un gol a la distròfia muscular de Duchenne

Les penyes de Barcelonès Est organitzen un torneig solidari el proper 29 de juny

L’Associació Duchenne Parent Project, la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est i la Penya Barcelonista Speed 58 s’han posat d’acord i han unit forces per una bona causa. El Primer Torneig Solidari se celebrarà el proper 29 de juny al camp de futbol del C/ Menorca, 7-11, del barri de Sant Martí de Barcelona, i tindrà format de Futbol 7.

Hi haurà 16 equips participants, i un d’aquests estarà format per diverses personalitats del món de l’esport que s’han compromès amb aquesta causa.

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes fins al dia 20 de juny, i cal fer-ho via correu electrònic a duchennebarcelona@gmail.com. També podeu demanar més informació sobre aquest esdeveniment fent clic a l’enllaç següent .

Una malaltia infantil minoritària però devastadora

La distròfia muscular de Duchenne afecta un de cada 3.500 nens nascuts a tot el món, i es diagnostiquen més de 20.000 nous casos cada any. A Espanya la malaltia afecta actualment uns 500 nens, que perden progressivament la força dels músculs.

La causa de la malaltia és una mutació hereditària en el gen que processa la distrofina, sense la qual els músculs perden la seva força i es van destruint fins a convertir els nens afectats en persones totalment dependents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut