El Camp Nou acull el 20è aniversari de la PB Col·leccionistes de Plaques de Cava

El Camp Nou acull el 20è aniversari de la PB Col·leccionistes de Plaques de Cava

El directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova, ha estat present a l’aplec commemoratiu i ha agraït la fidelitat dels penyistes en la trobada de Col•leccionistes de Plaques de Cava

La Penya Barcelonista de Col·leccionistes de Plaques de Cava ha celebrat aquest dissabte el seu 20è aniversari amb el 6è aplec commemoratiu al Camp Nou. L’acte inaugural ha comptat amb la presència del directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova; el senador Josep Maldonado; el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Toni de la Rosa Torelló, i el president de la Penya Barcelonista i de l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava, Àngel Gustà.

L’esplanada situada de davant de Tribuna ha acollit un centenar de col·leccionistes des de les 9 del matí fins a les 13.30 de la tarda, una trobada d’amics i comerciants que s’han reunit per intercanviar plaques de caves.

El responsable de Penyes, Pau Vilanova, ha volgut donar el seu suport a l’Associació i s’ha mostrat molt satisfet amb la feina: “Tenen una penya molt activa que representa els anhels del que és el barcelonisme amb el cava, que és un producte molt català. A més, aquesta trobada té una finalitat solidària, els beneficis aniran a una escola del Txad”.

La celebració organitzada al Camp Nou, per mitjà d’un acord amb la Penya Barcelonista de Plaques de Cava i el FC Barcelona, és un acte solidari. Caves Torelló ha presentat una ampolla d’edició limitada (430 exemplars) amb una placa de plata. Els beneficis que s’han tret de la venda de les ampolles es destinaran a la construcció d’una escola al Txad.

L’acte ha conclòs a les 15 de la tarda a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza amb un dinar de germanor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut