Celebració del 25è aniversari de la PB Móra d’Ebre

Celebració del 25è aniversari de la PB Móra d’Ebre

L’acte ha estat presidit pel vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner

Aquest dissabte es va celebrar la II Trobada de Penyes Barcelonistes de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i el 25è aniversari de la PB Móra d’Ebre. En representació del Club hi va assistir el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

La celebració va donar el seu tret de sortida amb la inauguració de la nova seu social de la penya, que va rebre l’exjugador i membre de l’Associació Barça Jugadors Robert Fernández. Allà els esperaven Josep Antoni Ribera, president de la PB Móra d’Ebre; Joan Piñol, alcalde de la localitat; Ramón Vilas, president de l’Agrupació PB Ribera d’Ebre, Terra alta i Priorat, i Ramón Fibla, president de la Federació de PB de les Terres de l’Ebre. Després de les pertinents salutacions, Club, penyes i institució van inaugurar la nova seu de Móra d’Ebre.

Posteriorment, la Trobada es va desplaçar a l’Ajuntament del municipi, on el vicepresident blaugrana Jordi Cardoner va fer la cloenda de l’acte amb l’ intercanvi d’obsequis i va signar el llibre d’honor del FC Barcelona.

La Penya Blaugrana de Móra d’Ebre va voler retre homenatge a Ramón Guimerà, l’extresorer de la penya. La trobada va reunir 140 persones i 30 penyes de les comarques en un acte de barcelonisme que va acabar amb un sopar i, de nou, amb els parlaments de Jordi Cardoner, Robert Fernández, Josep Antoni Ribera, Ramon Fibla i Conxita Moseguí, regidora d’esports de Móra d’Ebre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut