ElPozo-FC Barcelona Alusport: Adéu a la Lliga a semis (1-0)

ElPozo-FC Barcelona Alusport: Adéu a la Lliga a semis (1-0)

La segona derrota del Barça ALusport a Múrcia ha provocat la seva eliminació a les semifinals del campionat

Després de tres títols de Lliga consecutius, el Barça Alusport ha dit adéu a les seves aspiracions del campionat 2013/14. L’equilibri i l’emoció serien elevadíssims en el tercer i definitiu partit de les semifinals contra ElPozo a Múrcia. Decidiria un gran gol en una acció d’estratègia dels locals, en una de les poques opcions de les quals han gaudit. Un càstig sever per a la perseverança blaugrana.

La tensió ha estat alta i hi ha hagut molts nervis sobre la pista des del principi. Era un caixa o faixa per als dos equips, després del triomf murcià del dia anterior, que havia deixat l’eliminatòria empatada a un. Els dos rivals s’han mostrat respecte d’entrada i han tardat a generar perill. Això sí, el Barça Alusport ha aparegut molt intens i decantava el joc en terreny contrari. El porter Rafa ha salvat ElPozo davant Lozano (min 5) i Saad (min 9). Sedano també intervindria després d’una ràpida mitja volta d’Álex (min 12).

Els locals s’han hagut de refer de la prematura lesió de Grello. Rotava més Duda que Carmona. Les ocasions s’havien de treballar, perquè ningú concedia res, ni contraatacs, ni faltes perilloses, ni córners. Tampoc es volien assumir riscos innecessaris. Lozano ha tingut el gol a l’últim segon del primer temps, però novament Rafa ha tret una cama salvadora per al seu equip. La igualtat en els 20 minuts inicials havia estat màxima.

A la represa, Sedano ha evitat el gol d’ElPozo amb una mà providencial, encara que en el córner següent res podria fer en el llançament de Campos, que entraria per l’escaire. En els instants més crítics dels culers, Marc Carmona demanava tranquil·litat als seus homes. Havien de preservar el cap fred, quedava un món. I insistir. Ara sí, el Barça s’havia abocat i Sedano ha neutralitzat el segon murcià en una contra (min 27). A continuació, Lin es trobava amb el travesser i Dyego, amb el pal. Defensava bé i amenaçava el Barça Alusport, carregat de paciència i sense sort.

A falta de cinc minuts, Carmona se l’ha jugat definitivament amb el porter-jugador. Es viuria un tram final d’infart, amb molta agressivitat per part dels dos equips. ElPozo, encoratjat per la seva afició, s’ha defensat amb tot dels atacs culers a la desesperada fins a l’últim segon. Sense gol en els dos partits a Múrcia, el Barça Alusport s’acomiadava de la Lliga a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut