Eusebio signa fins al 2015:

Eusebio signa fins al 2015: "És un privilegi seguir al Club"

Aquesta serà la quarta temporada d’Eusebio Sacristán al capdavant del filial blaugrana El tècnic ha declarat: "La direcció esportiva no ha deixat de donar-me suport i transmetre'm confiança"

Eusebio Sacristán ha signat aquest dijous la renovació com a entrenador del Barça B fins al 30 de juny del 2015. A l’acte han assistit el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el director de l’àrea esportiva de futbol, Andoni Zubizarreta.

El tècnic del Barça B s’ha mostrat molt content després de la signatura. “És un privilegi seguir una temporada més en aquest club dirigint un equip que m’encanta com el Barça B”, ha afirmat. Eusebio també ha volgut agrair el paper del Club: “La direcció esportiva ha confiat en mi des de l’inici quan vaig començar fa tres anys. No han deixat de donar-me suport i transmetre’m confiança”.

En clau de futur, el de La Seca ha explicat: “L’objectiu és aconseguir mantenir la categoria però intentant sempre estar al més amunt possible. Seguirem treballant en aquesta línia per aconseguir la millor classificació la temporada que ve”.

Gran temporada

Eusebio dirigirà el filial blaugrana per quarta temporada consecutiva a la Lliga Adelante. En la present campanya el Barça B està oferint un gran rendiment en què, a falta de l’última jornada, que es disputa aquest dissabte a Alacant davant l’Hèrcules, es troba en la tercera posició de la classificació. Si consoliden aquesta tercera plaça s’igualaria la millor classificació històrica a Segona Divisió, que es va aconseguir amb Luis Enrique la temporada 2010/11.

En el seu primer any el tècnic val·lisoletà va dur l’equip fins a la vuitena posició (59 punts) i el curs passat el Barça B va acabar novè (57 punts).

Cal recordar que aquesta està sent la tercera etapa d’Eusebio Sacristán al Club. Abans havia estat jugador del Dream Team, i posteriorment mà dreta de Frank Rijkaard al cos tècnic del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut