El FC Barcelona acull el Global Editors Network Summit

El FC Barcelona acull el Global Editors Network Summit

El president Bartomeu ha estat l’amfitrió de la visita al Camp Nou que ha dut a terme aquest grup de periodistes representants dels mitjans mes importants del món

El FC Barcelona ha acollit aquest vespre al seu estadi una àmplia i selecta representació de mitjans de tot el món, que durant aquests darrers dies s’han reunit a Barcelona en el marc del congrés anual del GEN (Global Editors Network). El Camp Nou ha estat l’espai escollit per a la cloenda d’aquesta cimera en una visita que ha tingut el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, com a amfitrió.

Bartomeu ha donat la benvinguda a una gran majoria dels 500 periodistes, que de l’11 al 13 de juny han estat reunits al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i que formen part d’una comunitat de més de 1.000 representants de totes les plataformes dels mitjans de comunicació. “Nosaltres, al FC Barcelona, també perseguim aquesta globalitat i per això hem de ser transparents, honestos, competitius i de confiança, com els mitjans de comunicació”, ha dit Bartomeu. "El futbol és una barreja d’emocions i negoci. És per això que la responsabilitat i la transparència són essencials. L’esport necessita el bon periodisme", ha afegit.

Abans de la benvinguda, els delegats han pogut visitar el Museu i l’estadi del FC Barcelona. Després del discurs, i a la mateixa tribuna de l’Estadi, els periodistes han gaudit d’un àpat informal, mentre han pogut contemplar a través de les pantalles de televisió el partit entre Espanya i Holanda del Mundial del Brasil 2014.

El GEN és una organització no governamental i sense ànim de lucre, presidida per Ricardo Kirschbaum, cap de redacció del grup Clarín d’Argentina. Els 24 membres que formen el Consell d’Administració provenen dels mitjans de comunicació més importants del món, com és el cas de la BBC, 'Le Monde', CNN, 'El País', 'Frankfurter Allgemeine Zeitung', 'The Guardian' i 'India Today', entre altres.

El GEN Summit és l’esdeveniment anual que celebra aquesta comunitat d’editors. Aquest cop, Barcelona ha estat la ciutat escollida per a la cimera del 2014 després de l’èxit de les edicions anteriors a París. El propòsit de les seves trobades és el de compartir les seves experiències i la passió pel periodisme de qualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut