El Brasil i Mèxic es reparteixen els punts (0-0)

El Brasil i Mèxic es reparteixen els punts (0-0)

La ‘seleçao’ i la ‘tricolor’ es reparteixen els punts en un partit que ha anat de més a menys Neymar, el millor del Brasil, ha tingut dues grans ocasions de gol però s’ha topat amb un gran Ochoa

El Brasil de Neymar i Dani Alves ha sumat un punt aquest dimarts a Fortaleza contra Mèxic. Els homes d’Scolari no han fet un partit molt lluït, però han gaudit de grans ocasions que ha evitat el porter Ochoa, molt encertat. El partit, que ha tingut un ritme frenètic en els primers minuts de la primera part, ha perdut intensitat i només en el tram final, amb tots dos equips buscant el triomf, el matx ha deixat detalls de qualitat. El blaugrana Neymar, el millor de la selecció brasilera.

Mossega Brasil

Durant la primera part la ‘seleçao’ ha dominat el partit, ha gaudit de grans ocasions i, després de mossegar i ser agressius, en el minut 25, Neymar, ha rematat de cap a pocs metres de la porteria i Ochoa ha desviat l’esfèrica. El porter mexicà, juntament amb la defensa, ha estat el més destacat de la seva selecció. Des d’aleshores i fins al descans, poca cosa més.

Desperta Mèxic

El domini mexicà en els primers 25 minuts de la segona part ha estat evident. Vázquez, Herrera i Guardado han portat el perill a la porteria de Julio César, que ha vist passar de prop la pilota. Amb els millors minuts de Mèxic en el partit, Scolari ha decidit buscar solucions amb l’entrada de Jo per Fred. El blaugrana Neymar, al 68’, ha tornat a gaudir d’una gran ocasió i de nou Ochoa ha evitat el gol.

Ochoa, salvador

En el tram final de partit, amb Willian sobre el terreny de joc, el Brasil ha buscat el gol del triomf amb tot, sense deixar-se res, però de nou s’ha topat amb un Ochoa incommensurable, que ha tret sota pals una gran rematada de Thiago Silva al 86’. Mèxic, amb Guardado i Jiménez, ha tingut dues grans ocasions en els últims instants, però sense èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut