Local

Trobada institucional de Bartomeu amb l'Unicef

El president del FC Barcelona rep el directiu de l’organisme Gérard Bocquenet

En el marc de l’aliança entre el FC Barcelona i l’Unicef, el president Josep Maria Bartomeu s’ha reunit a Barcelona amb el nou director de Private Fundraising & Partnerships Division de l’Unicef (PFP), Gérard Bocquenet, que va prendre possessió del càrrec fa unes setmanes.

La trobada institucional també ha comptat amb la presència del directiu i vicepresident de la Fundació, Ramon Pont, el seu director general, Josep Cortada, així com el director executiu de l’Unicef Comité Español, Javier Martos, i la coordinadora del Comitè Catalunya, Guiomar Todó.

A la reunió, Bartomeu i Bocquenet han reafirmat la voluntat de les respectives institucions per continuar treballant plegats per un futur millor per a la infància. El president blaugrana s’ha interessat pels projectes que l’Unicef porta a terme gràcies a la donació anual d’1,5 milions que fa el FCB per implementar projectes basats en l’esport pel desenvolupament a la Xina, Ghana, el Brasil i Sud-àfrica.

Durant la trobada, que ha servit també per explorar noves vies de col·laboració, Bocquenet ha convidat el president Bartomeu a visitar sobre el terreny alguns dels projectes que es desenvolupen gràcies a la col·laboració entre el club blaugrana i l’Unicef.

Més notícies aquí