Bartomeu recull el premi Variety Humanitarian Award

Bartomeu recull el premi Variety Humanitarian Award

El president del FC Barcelona i de la Fundació agraeix el reconeixement al compromís del Club a favor de l’educació de la infància

Variety The Children’s Charity ha escollit la Fundació del FC Barcelona com a guanyador del premi Variety Humanitarian Award del 2013 per la seva tasca humanitària i compromís social envers l’educació de la infància arreu del món.

El president del Club, Josep Maria Bartomeu, ha recollit el premi de mans de Jeffrey Katzenberg, fundador de la productora DreamWorks, durant el transcurs de la gala de cloenda de la convenció CineEurope que ha celebrat la Unió Internacional del Cinema, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

A l’acte, a més del president Bartomeu, han assistit en representació del FCB i la Fundació, el directiu i vicepresident de la Fundació Ramon Pont, els directius Silvio Elías i Pau Vilanova, la directiva en cap de la Comissió Social Pilar Guinovart i els patrons de la Fundació Eduard Sans, Josep Maldonado, Jordi Bellmunt i Marta de Llauder.

L’acte ha comptat també amb la presència d’estrelles de l’espectacle com la guanyadora del concurs Miss Mundo del 2013, la filipina Megan Young, que s’ha declarat una fidel seguidora del FC Barcelona, així com la guanyadora del concurs de Miss Espanya del 2014, Elena Ibarbia.

Variety The Children’s Charity és una organització sense ànim de lucre, fundada a Pennsylvania l’any 1928, amb el propòsit d’ajudar física, mental i socialment als infants desfavorits amb necessitats especials en tots els racons del món. L’organització, amb seu a Los Angeles, treballa en onze països i des de la seva creació ha recaptat més de dos mil milions de dòlars per aquesta causa.

Parlaments del president Bartomeu

“És un gran honor per al FC Barcelona i la seva Fundació haver estat escollits per rebre aquest premi que s’atorga des del 1941. El FC Barcelona se sent completament identificat amb la tasca de Variety en favor dels nens desafavorits del món”.

“Segurament vostès hauran escoltat alguna vegada que el Barça és ‘més que un club’, ple de sentiments i emocions de la qual cosa estem molt orgullosos. Estem convençuts que més enllà dels èxits esportius, si el Barça és admirat i reconegut al món és també pels valors que transmet i per la seva vocació social i solidària”.

“El futbol i el cinema comparteixen el mateix objectiu: fer feliç la gent. El FC Barcelona i Variety també comparteixen un mateix compromís: que els nens desafavorits del món puguin tenir un futur millor i aquest premi n’és un exemple”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut