El Brasil i Croàcia, en la lluita del Grup A; Espanya, a la recerca d’un triomf

El Brasil i Croàcia, en la lluita del Grup A; Espanya, a la recerca d’un triomf

El Brasil i Croàcia buscaran guanyar els seus partits respectius per classificar-se per als vuitens de final Espanya s’acomiadarà del Mundial combatent per una victòria contra Austràlia

Aquest dilluns comença la disputa de l’última jornada de la fase de grups del Mundial del Brasil. Serà un dia intens per als blaugranes del Grup A, on es troba el Brasil de Neymar i Alves, pendent de segellar la seva classificació davant el Camerun de Song, ja eliminat. D’altra banda, la Croàcia de Rakitic buscarà classificar-se per als vuitens en el partit que l’enfronta a Mèxic. La selecció espanyola de Xavi, Alba, Busquets, Piqué, Iniesta i Pedro jugarà el seu últim matx contra Austràlia amb orgull abans de tornar a casa, ja sense opcions de classificar-se per a vuitens.

L’amfitriona vol ser líder

La selecció ‘canarinha’ intentarà lligar el seu pas a vuitens de final i classificar-se primera del Grup A davant el Camerun dilluns a les 22 h a l’Estadi Nacional de Brasília. L’equip de Neymar i Dani Alves encara l'últim partit de la primera fase amb la idea d'aconseguir una victòria per classificar-se com a líder de grup. En tindrien prou amb un empat i fins i tot podrien permetre’s una derrota, però amb aquest últim resultat podrien no acabar depenent d’ells mateixos.

El matx contra el Camerun serà l’últim per a la selecció africana, que tornarà a casa en caure eliminada a la fase de grups, i en què el blaugrana Alex Song no jugarà per sanció.

Lluita per la segona posició

La nova incorporació blaugrana, Ivan Rakitic, també es troba en el pas cap a vuitens amb la seva selecció. Els croats se les hauran contra Mèxic en el vital partit que els enfrontarà aquest dilluns a les 22 h a l’Estadi Arena Pernambuco a Recife. Croàcia té tres punts al Grup A, mentre que el Brasil i Mèxic en sumen quatre, però Croàcia està al lloc d’honor de la classificació per la seva diferència més gran de gols.

Croàcia i Mèxic lluiten per la segona posició del Grup A. Els croats necessiten guanyar si volen estar als vuitens de final, i Mèxic només necessita l’empat. La batalla està servida; només un dels dos continuarà al Mundial del Brasil.

Amb el cap ben alt

La selecció espanyola s’acomiada del Mundial aquest dilluns a les 18 h a l’enfrontament contra Austràlia a l’Estadi Arena da Baixada, Curitiba. Es preveuen molts canvis en l’onze de Vicente del Bosque. La tornada de la Roja permetrà als menys habituals la possibilitat de jugar davant els australians. Els blaugranes Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Pedro i Jordi Alba buscaran la victòria que els doni tres punts que, tot i que semblin intranscendents, els permetrien tornar a casa amb el cap ben alt i tenir un record menys amarg d’aquest Brasil 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut