Xavi Pascual: “Sada es mereix una sortida de nivell”

Xavi Pascual: “Sada es mereix una sortida de nivell”

El tècnic del Barça, en una entrevista que s’emetrà aquest dissabte a Barça TV, confirma que el base de Badalona no seguirà la temporada 2014/15 “Ens ha donat moltes coses però la vida evoluciona i hem d'anar buscant diferents camins”, reconeix Pascual

Xavi Pascual ha concedit una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat en la qual repassa el que ha donat de si la temporada 2013/14. El tècnic de Gavà hi repassa diversos aspectes clau de l’equip aquesta temporada, com la Lliga guanyada al Palau en el quart partit de la final, la Final Four de Milà o l’evolució del conjunt barcelonista. A més, Pascual confirma el que ja va anunciar Joan Creus recentment, que Víctor Sada no seguirà a la disciplina del Barça la temporada 2014/15.

Tant de bo tot acabi bé per a les dues parts. Ell es mereix una sortida de nivell, és un jugador fonamental per entendre la història recent, importantíssim per a mi i per a l'equip. Ens ha donat moltes coses però la vida evoluciona i hem d'anar buscant diferents camins. S'ha decidit que no segueixi amb nosaltres l'any que ve i a partir d'aquí el jugador s'explicarà. Deixo uns dies per poder parlar amb ell però només vull agrair-li el que ha fet per a nosaltres, que és molt", ha comentat Pascual sobre el jugador de Badalona.

Aquest dissabte a Barça TV i www.fcbarcelona.cat podreu trobar l’entrevista íntegra a l’entrenador del FC Barcelona, que ocupa la banqueta del Barça de bàsquet des del febrer 2008.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut