Balanç dels nou anys de Juanín al Barça

Balanç dels nou anys de Juanín al Barça

En un ‘Porta 104’ de Barça TV, Juanín García fa balanç de la seva etapa al FC Barcelona d’handbol L’extrem lleonès defineix la seva arribada al Barça com “la millor decisió que podria haver pres”

Juanín García va tancar aquesta temporada passada una etapa de nou anys com a jugador del Barça d’handbol. Una etapa plena d’èxits i títols que repassa en un programa ‘Porta 104’ de Barça TV dedicat a la seva figura. Al reportatge, Juanín fa balanç dels nou anys que ha estat al Palau Blaugrana des del seu fitxatge. “És la millor decisió que podria haver pres”, afirma.

El lleonès va passar de l’Ademar de Lleó al Barça, un salt en la seva carrera que va fer per guanyar títols. “Al Barça els objectius són tots, i la Champions és el gran títol”, comenta. La Champions, precisament, és un dels grans records que s’endú del Palau Blaugrana.

L’última temporada de Juanín al Barça es va saldar amb la consecució de tots els títols a excepció de la Champions. “La valoració ha de ser positiva, tot i que si haguéssim guanyat la Champions hauria estat excel·lent”, comenta durant el reportatge. Col·leccionista de rècords golejadors i guardons individuals i col·lectius, Juanín manté el discurs: “Prefereixo celebrar els èxits d’equip, no els individuals”.

Nova etapa

El ja exjugador blaugrana afronta un nou repte al Naturhouse La Rioja, que l’ha incorporat per al seu projecte juntament amb un altre exblaugrana, Albert Rocas. “És un equip molt seriós, esportivament i fora de la pista. Juguen la Champions i s’estan fent les coses molt bé”, assegura Juanín.

L’extrem, que aviat complirà 37 anys, no pensa en la retirada. “Em plantejo jugar any a any. Mentre el cos em respongui i físicament estigui bé, seguiré jugant”, sentencia Juanín García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut