14 jugadors del Barça a les grans competicions de les categories inferiors

14 jugadors del Barça a les grans competicions de les categories inferiors

Aquest estiu hi ha diferents competicions programades pel que fa a les categories sub-20, sub-18, sub-17 i sub-16 Diversos jugadors del Barça B, així com del Júnior i del Cadet, prendran part en els tornejos amb les seves seleccions

Un total de 14 jugadors de les categories inferiors del FC Barcelona prendran part en els diferents tornejos que se celebraran aquest estiu arreu del territori europeu i més enllà. I és que Oriol Paulí (Espanya), Milovan Draskovic (Montenegro), Nick Spires (Suècia) -tots ells jugadors del Barça B- disputaran l’Europeu Sub-20 que se celebra a Creta del 8 al 20 de juliol.

Pel que fa a l’Europeu Sub-18, competició que es disputarà a la localitat turca de Konya del 24 de juliol al 3 d’agost, Espanya comptarà amb l’escorta Marc Garcia i el pivot Jaume Sorolla –que repetirà amb la Sub-17–, i també hi participaran Nedim Dedovic, amb Bòsnia i Hercegovina, i Stefan Peno, amb Sèrbia. Tots ells, excepte Sorolla, han participat amb el Barça B aquesta temporada.

Un Mundial a Dubai

L’únic Mundial de la temporada es disputarà en categoria sub-17 del 8 al 16 d’agost a Dubai. Espanya compta a la preselecció amb els blaugranes Álex Mazaira, Ramon Vilà i també amb Jaume Sorolla, que doblarà aquest estiu juntament amb Stefan Peno.

Finalment, on hi haurà més representants blaugrana serà a l’Europeu Sub-16. Tot i que no és una llista definitiva, ja que actualment hi ha 15 jugadors, els blaugranes Pol Figueras, Aleix Font, Eric Martínez, Albert Simón i Sergi Martínez són a la preselecció i amb moltes possibilitats de gaudir d’un Europeu que es jugarà a Letònia del 20 al 30 d’agost.

Finalment, cal recordar que Ludde Hakanson, del Barça B, disputarà amb tota probabilitat la fase de classificació per a l’Europeu del 2015 amb Suècia, que ha disputat una fase prèvia per guanyar-s'hi un lloc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut