Final al Camp Nou

Final al Camp Nou

El proper 19 de juliol es disputaran les finals de la Lliga de socis júniors, sèniors i veterans al Camp Nou

La jornada arrencarà a les 9.30 hores amb la disputa dels partits de categoria júnior. Els veterans jugaran a les 11 hores i els sèniors a les 16.30 hores. Tots els participants rebran una medalla commemorativa i també es lliuraran els premis als guanyadors de la final, així com el Trofeu Messi al màxim golejador del Torneig i el Trofeu Ramallets a l’equip amb el porter menys golejat tant de categoria sènior com de veterà.

Jornada familiar

Les finals al Camp Nou són una gran ocasió per poder venir amb la família, fer moltes fotos, treure la càmera de vídeo, etc. Tots els jugadors entraran al Camp Nou amb l’himne del Barça de fons i l’speaker recitarà tots els noms dels jugadors com si del primer equip del Barça es tractés. Segur que serà una jornada especial per tothom i que mai oblidareu!

Fase Final

Dimarts 15 de juliol es disputaran les semifinals de la Lliga de socis que decidiran els finalistes de les categories sènior i veterans que arribaran a jugar la final al Camp Nou el proper dissabte, un partit que tot barcelonista i soci li agradaria disputar. Els partits de la Fase Final estan sent molt disputats i molts d’ells s’han de decidir des del punt fatídic dels penals.

Camp Ple

També hi haurà un partit dels socis guanyadors de Camp Ple, gràcies a un sorteig que dóna dreta a poder participar en un partit al Camp Nou. Aquests són socis que tenen Abonament al Camp Nou, un abonament especial que es diu Abonament Camp Ple. El tenen perquè han vingut a tots els partits o han alliberat el seu seient a tots els partits a l’estadi fins a dues excepcions. El FC Barcelona sempre vol tenir un Camp Ple a vessar i per això aquests socis gaudeixen d’aquest i d’altres beneficis. El proper 19 de juliol els guanyadors podran jugar, donar uns tocs i trepitjar la gespa del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut