Proves mèdiques i físiques del Barça B 2014/15

Proves mèdiques i físiques del Barça B 2014/15

El filial ha dedicat la jornada matinal de dimarts a realitzar les habituals proves de cada inici de pretemporada Hi han participat els deu futbolistes del filial que no han començat la pretemporada amb el primer equip

El Barça B d’Eusebio Sacristán va iniciar aquest dilluns la pretemporada 2014/15 amb un entrenament amb vuit efectius, ja que fins a tretze futbolistes del filial –Patric, Edgar Ié, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou i Adama– han començat a treballar amb el primer equip. Els futbolistes que treballaran aquests dies amb el Barça B han passat les habituals proves mèdiques i físiques de l’inici de cada curs.

Ortolá, Robert Costa, Pol Calvet, Campins, Lucas, Sergio Juste, Agostinho Cá, Gumbau, Babunski i Cámara han fet les tradicionals analítiques i proves mèdiques a primera hora del matí d’aquest dimarts. A les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els futbolistes del Barça B han anat superant l’anàlisi biomecànica, un electrocardiograma, una ecografia, una prova d’esforç i la densitometria.

El conjunt d’Eusebio Sacristán s’entrenarà a la tarda amb una sessió programada per a les 18.30 hores a la Ciutat Esportiva. Aquest dimecres hi haurà una altra sessió matinal a les 9.30 hores. Durant els pròxims dies la Ciutat Esportiva serà l’escenari dels entrenaments, i el dia 1 d’agost el filial es traslladarà a Torremirona, on farà un ‘stage’ d’una setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut