Local

La Lliga Endesa, al Museu

Joan Bladé, Xavier Pascual i Joan Creus han fet l’entrega del trofeu de campions de Lliga de bàsquet al Museu del FC Barcelona

Encara amb el record del play-off final disputat a finals del mes de juny i amb la vista ja posada en la nova temporada, el bàsquet blaugrana ha fet entrega del títol de campions de Lliga Endesa 2014/15 a l’espai que el bàsquet té dedicat al Museu del Club

Omplint les vitrines

Amb el trofeu de la Lliga de bàsquet 2014/15 ja són 18 els trofeus de Lliga estatal que ha aconseguit el FC Barcelona, i aquest darrer ha estat entregat pel directiu responsable de la secció, Joan Bladé, per l’entrenador Xavi Pascual i per Joan Creus.

El trofeu que avui s’ha entregat al Museu del Club és la quarta Lliga de Xavi Pascual com a primer entrenador blaugrana, un home que aixecat 16 títols a la banqueta del Barça de bàsquet.

“Seguim sumant èxits”

Joan Bladé ha recordat, un cop feta l’entrega del trofeu al bàsquet blaugrana: “Seguim sumant èxits i seguim sent competitius”

“Aconseguim títols de primer nivell com el de la Lliga Endesa. Des que en Xavi Pascual està a la banqueta hem aconseguit quatre Lligues, i aquesta darrera, amb molt de mèrit, tenint el factor camp en contra. Molt content de la feina feta”, ha explicat el directiu responsable de la secció.

Més notícies aquí