La Lliga Endesa, al Museu

La Lliga Endesa, al Museu

Joan Bladé, Xavier Pascual i Joan Creus han fet l’entrega del trofeu de campions de Lliga de bàsquet al Museu del FC Barcelona

Encara amb el record del play-off final disputat a finals del mes de juny i amb la vista ja posada en la nova temporada, el bàsquet blaugrana ha fet entrega del títol de campions de Lliga Endesa 2014/15 a l’espai que el bàsquet té dedicat al Museu del Club

Omplint les vitrines

Amb el trofeu de la Lliga de bàsquet 2014/15 ja són 18 els trofeus de Lliga estatal que ha aconseguit el FC Barcelona, i aquest darrer ha estat entregat pel directiu responsable de la secció, Joan Bladé, per l’entrenador Xavi Pascual i per Joan Creus.

El trofeu que avui s’ha entregat al Museu del Club és la quarta Lliga de Xavi Pascual com a primer entrenador blaugrana, un home que aixecat 16 títols a la banqueta del Barça de bàsquet.

“Seguim sumant èxits”

Joan Bladé ha recordat, un cop feta l’entrega del trofeu al bàsquet blaugrana: “Seguim sumant èxits i seguim sent competitius”

“Aconseguim títols de primer nivell com el de la Lliga Endesa. Des que en Xavi Pascual està a la banqueta hem aconseguit quatre Lligues, i aquesta darrera, amb molt de mèrit, tenint el factor camp en contra. Molt content de la feina feta”, ha explicat el directiu responsable de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut