Local

Vuit júniors del Barça participaran al Mundial d’Atletisme d’Eugene 2014

Mohamed Zarhouni, Gerard Mateu Porras, Javier Delgado, Miguel Alberto Blanco, Cristina Lara, Cora Salas, Ana Peleteiro i Arantza Moreno disputaran el Campionat del Món Júnior

El FC Barcelona tindrà representació al XV Campionat del Món Júnior. Fins a vuit atletes viatjaran amb la delegació espanyola fins a Eugene, als Estats Units, per disputar l’esdeveniment esportiu que se celebra la setmana que ve, entre el 22 i el 27 de juliol.

La triplista blaugrana Ana Peleteiro, que va fitxar pel Barça l’octubre del 2013, serà la principal estrella de l’equip d’Espanya. Peleteiro, dins del top 5 del rànquing mundial júnior del 2014, intentarà tornar a penjar-se la medalla d’or en un Campionat del Món. I és que la gallega ja va pujar a l’esglaó més alt del podi de triple salt femení al Mundial de Barcelona 2012, amb una marca de 14,17, rècord europeu de la distància i de la categoria.

A banda de Peleteiro, l’equip femení també comptarà amb les atletes blaugrana Cora Salas, a longitud i triple salt, Cristina Lara, als 100 metres, i Arantza Moreno, a la javelina. En categoria masculina hi ha quatre blaugranes que formen part de la delegació espanyola a Eugene. Es tracta de Mohamed Zarhouni, inscrit als 5.000 metres, Gerard Mateu Porras, als 100 metres tanques, Javier Delgado, als 400 metres tanques, i Miguel Alberto Blanco, al martell.

Més notícies aquí