Vuit júniors del Barça participaran al Mundial d’Atletisme d’Eugene 2014

Vuit júniors del Barça participaran al Mundial d’Atletisme d’Eugene 2014

Mohamed Zarhouni, Gerard Mateu Porras, Javier Delgado, Miguel Alberto Blanco, Cristina Lara, Cora Salas, Ana Peleteiro i Arantza Moreno disputaran el Campionat del Món Júnior

El FC Barcelona tindrà representació al XV Campionat del Món Júnior. Fins a vuit atletes viatjaran amb la delegació espanyola fins a Eugene, als Estats Units, per disputar l’esdeveniment esportiu que se celebra la setmana que ve, entre el 22 i el 27 de juliol.

La triplista blaugrana Ana Peleteiro, que va fitxar pel Barça l’octubre del 2013, serà la principal estrella de l’equip d’Espanya. Peleteiro, dins del top 5 del rànquing mundial júnior del 2014, intentarà tornar a penjar-se la medalla d’or en un Campionat del Món. I és que la gallega ja va pujar a l’esglaó més alt del podi de triple salt femení al Mundial de Barcelona 2012, amb una marca de 14,17, rècord europeu de la distància i de la categoria.

A banda de Peleteiro, l’equip femení també comptarà amb les atletes blaugrana Cora Salas, a longitud i triple salt, Cristina Lara, als 100 metres, i Arantza Moreno, a la javelina. En categoria masculina hi ha quatre blaugranes que formen part de la delegació espanyola a Eugene. Es tracta de Mohamed Zarhouni, inscrit als 5.000 metres, Gerard Mateu Porras, als 100 metres tanques, Javier Delgado, als 400 metres tanques, i Miguel Alberto Blanco, al martell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut