Espanya, amb Gual i Barroso, empata a dos gols amb la selecció d’Itàlia

La selecció estatal trenca una ratxa de 63 partits consecutius amb victòria i obliga a vèncer l’equip dels blaugranes Gual i Barroso en els dos partits restants

Itàlia va trencar una ratxa històrica de triomfs per a l’hoquei patins estatal. L’empat a dos davant els transalpins va suspendre una ratxa ininterrompuda de triomfs en competició oficial que durava des de l’any 2003.

Sense sort

La solidesa defensiva dels italians ha estat una de les claus del partit. Tot i que els homes entrenats per Quim Paüls ho intentaven, la sort no estava del seu costat.

Les ocasions de la selecció espanyola no es materialitzaven i Itàlia es va avançar amb un gol d’Ambrosio. A més, Gual no podia marcar un penal que Costa havia provocat i, quan faltava poc per al descans, Costa empatava el partit.

Igualtat final

El segon temps va ser igualat. Les faltes es van anar acumulant i italians i espanyols en van fallar una cadascun. Però una targeta blava a Gil va permetre a Ambrosio marcar el segon gol italià.

Faltaven quatre minuts i va tornar a aparèixer Costa, que va posar el 2 a 2 definitiu en el marcador i que obliga els homes de Paüls a guanyar el dos partits que queden per finalitzar la competició.