El Camp Nou acull les finals de la Lliga de Socis 2014

El Camp Nou acull les finals de la Lliga de Socis 2014

Els socis del Barça que es van inscriure a la Lliga de Socis han disputat la final al Camp Nou Aquest dissabte s’ha celebrat la II edició del Camp Ple amb els 40 socis guanyadors d’aquesta temporada

Un dia assolellat i calorós al Camp Nou ha acollit la final de la Lliga de Socis 2014. Alevins, infantils, cadets, juvenils, sèniors i veterans han disputat els seus partits en un ambient festiu. La Tribuna de l’Estadi l’han omplert amics i familiars dels equips finalistes que han animat la jornada.

La Lliga de Socis, que va començar a l’abril, ha arribat a la seva cloenda en una jornada festiva a l’Estadi. Al matí s’han disputat els partits entre els més petits de la Lliga que han jugat entre ells en dos terrenys de joc que s’han habilitat dividint el Camp Nou. Tots ells han rebut un reconeixement en forma de medalla.

Tot seguit s’ha jugat el matx dels veterans, els finalistes dels quals eren la PB Igualada i el Nou Camp de la Farga. Els participants han gaudit del plaer de jugar sobre la gespa del Camp Nou.  Xavi Illischets i Miquel Coromines, l’excentral del FC Barcelona, han estat els encarregats de fer l’entrega de premis als equips guanyadors,  la PB Barcelonista d’Igualada. El Trofeu Messi ha estat per a Raul Pérez Mayogal, i el Trofeu Ramallets, per a Alfredo Eirin Seoan.

Els premiats pel Camp Ple, també

Al migdia el Camp Nou s’ha omplert amb els 40 socis abonats al Camp Ple que van guanyar la possibilitat de jugar un partit al camp. La seva assistència als partits del primer equip durant tota la temporada ha estat premiada amb aquesta final. Han estat aquells 40 socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no han pogut venir, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi, amb un màxim de dues absències. Els socis s’han endut una medalla.  

Per acabar la jornada, durant la tarda ha estat el torn de la final dels socis sèniors. Els equips finalistes eren els Esquerra de l’Eixample i els Som i Serem. El partit ha acabat amb la victòria de l’Esquerra de l’Eixample per un 1 gol a 0. El Trofeu Ramallets se l’ha emportat Ivan Enric Linares.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut