Comença la segona setmana de treball del Barça B

Comença la segona setmana de treball del Barça B

La novetat de la sessió de dilluns al matí ha estat la presència de Suárez, Ondoa, Joel Huertas, Maxi Rolón i Kaptoum, que s’han incorporat al grup Dimarts serà el torn de la doble sessió d’entrenament de la setmana, abans del dia lliure de dimecres

El filial ha reprès els entrenaments aquest dilluns al matí després del dia lliure de diumenge. La sessió ha comptat amb un total de 12 jugadors, amb la incorporació dels que han pujat del juvenil blaugrana. La llista completa dels jugadors que s’han exercitat avui és: Ortolá, Ondoa, Suárez, Juste, Bicho, Gumbau, Joel Huertas, Maxi Rolón, Robert Costa, Agostinho Cá i Kaptoum i Onana, del Juvenil. A més, Campins i Pol Calvet continuen el treball específic de camp. La resta, setze, s’han entrenat amb el primer equip de Luis Enrique: Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilovic, Babunski, Cámara, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou i Adama.

La principal novetat de la sessió ha estat la incorporació dels jugadors que formaven part de la plantilla del Juvenil A la temporada passada, a més de Kaptoum, que farà el que queda de pretemporada amb el Barça B. Ondoa, Suárez, Joel Huertas, Maxi Rolón i Kaptoum s’han incorporat avui al grup.

L’equip tornarà a exercitar-se dimarts, en una doble sessió: al matí, a partir de les 9.30 hores, i el segon entrenament a partir de les 18.30 hores. Aquesta segona setmana de treball el filial tindrà sis sessions d’entrenament, i demà, dimarts, serà l’únic dia amb doble sessió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut