El Barça B d’handbol ja coneix el seu calendari

El Barça B d’handbol ja coneix el seu calendari

Dimarts al matí ha tingut lloc el sorteig de la Divisió d’Honor Plata, segona categoria estatal i on milita el Barça B

Campió a les tres edicions anteriors, el filial blaugrana ja coneix quan i com serà el seu camí cap a l’obtenció d’un quart títol. El sorteig celebrat avui a la seu de la RFEBM ha fet que els blaugranes iniciïn la competició a la pista d’un equip amb llarg historial Asobal com és l’Academia Octavio de Vigo.

Els il·lustres

Una llarga llista de noms d’equips que han estat a la Lliga Asobal competeixen a la Divisió d’Honor Plata per tornar a la màxima competició estatal.

El primer a trobar-se amb els blaugranes és el ja anomenat Academia Octavio a la primera jornada. A la segona, i en el debut a casa, els nois de Toni Gerona rebran l’Antequera i un altre exAsobal com el Barakaldo serà el rival a la quarta jornada.

La sisena jornada l’hereu del BM Valladolid, l’Atlético Valladolid, será el rival blaugrana. A les jornades 10 i 11 els blaugranes s’enfronten amb dos històrics com són el Bidasoa i l’Alcobendas.

A la jornada 12 l’Ars Palma del Rio i a la 13 l’SD Teucro completen la nòmina de rivals amb passat Asobal.

Els derbis

Amb l’ascens dels vallesans del BM La Roca, tres seran els equips catalans a la Divisió d’Honor Plata. Als vallesans els acompanyen els blaugranes i l’Handbol Bordils, que viu la seva segona temporada a la competició.

A la jornada 5 els blaugranes visitaran la pista del BM La Roca i a la jornada 20 els vallesans jugaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb l’Handbol Bordils la cita serà  a la jornada 8 a Barcelona i a la 23 a Bordils.

En aquest enllaç podeu consultar el calendari de la Divisió d’Honor Plata 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut