Més de 1.000 inscrits a la Cursa Barça

Més de 1.000 inscrits a la Cursa Barça

La Cursa Barça del dia 7 de setembre està creant gran expectació entre els practicants de curses populars

Cada dia que avança, el nombre d’inscrits a la Cursa Barça del proper 7 de setembre va augmentant. La Cursa, que tindrà la sortida i l’arribada a l’Estadi del FC Barcelona, està sent un èxit d’inscripcions. Avui ja supera amb escreix els 1.000 corredors inscrits.

Les dades de la Cursa Barça

El diumenge 7 de setembre, a les 9 h, se celebrarà la Cursa Barça 2014, una cursa de 10 km de distància, certificada pels jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, amb sortida i arribada al Camp Nou. Tots els inscrits rebran una samarreta tècnica commemorativa i la prova queda limitada a 7.000 participants.

El FC Barcelona recupera la idea de realitzar una cursa de caràcter popular al barri de les Corts, que es disputarà el diumenge 7 de setembre. El Club vol apropar la pràctica de l’atletisme popular a tots els socis i aficionats del Barça i de l’esport en general que vulguin viure una jornada esportiva i lúdica.

A més, la Cursa Barça 2014 formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona ‘Corrent fem Barça’ 2014/15 i de la Challenge BCN 10K de l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme.

A l’enllaç següent teniu més informació i inscripcions per a la Cursa Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut